Οι θηλυκοί Red Devils στην Καλαμάτα! (pics)

Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Καλαμάτα επέλεξε για την προετοιμασία της Εθνική γυναικών του Βελγίου, η οποία θα συμμετάσχει στο 1ο τουρνουά Εθνικών ομάδων γυναικών.

Από το βράδυ του Σαββάτου η Εθνική γυναικών του Βελγίου βρίσκεται στην Καλαμάτα για το πρώτο τουρνουά εθνικώνβ ομάδων γυναικών που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΠΣ Μεσσηνίας, τον συνδιοργανωτή ΑΟΠΚ Πατίστα και με υποστηρικτή τον Μεσσηνιακό ΓΣ.

Οι θηλυκές Red Devils θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας από τις 18 μέχρι τις 25 Μαΐου και στο διάστημα αυτό θα κάνουν δύο προπονήσεις και θα δώσουν και δύο φιλικά, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν και τις ομορφιές του τόπου. 

Η άφιξη της ομάδας έγινε με απευθείας πτήση από Βρυξέλλες στον Αερολιμένα Καλαμάτας εχθές στις 20:00 και την αποστολή υποδέχτηκε ο υπεύθυνος διοργάνωσης και προπονητής στον ΑΟΠΚ Πατίστα κ.Νίκος Κακαλέτρης. 

Για την Κυριακή υπήρχε προγραμμτισμένη προπόνηση στις 17.30 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο φιλικοί αγώνες με την εθνική Ενόπλων Ελλάδας γυναικών και την εθνική Ελλάδας γυναικών. 

Το φιλικό με την Εθνική γυναικών του Αντώνη Πριόνα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου την Παρασκευή 24 Μαΐου και οι εκλεκτές του Έλληνα τεχνικού είναι οι: 

Με αυτή την πρωτοβουλία η Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλει να εντάξει την πανέμορφη περιοχή που καλύπτει στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού, το οποίο θα ενταχθεί στην εν γένει τουριστική ανάπτυξη της συγκεκριμένης Περιφέρειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.