Πρώτη ήττα και 2η θέση για τα κορίτσια

Με ήττα, την πρώτη στη διοργάνωση, ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στον Β΄ όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης.

Με ήττα, την πρώτη στη διοργάνωση, ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στον Β΄ όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε από την Ολλανδία με 13-6, σε αναμέτρηση για την 5η και τελευταία αγωνιστική, και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του γκρουπ. Πλέον το σύνολο του Γιώργου Μορφέση περιμένει τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων του Α΄ ομίλου, προκειμένου να μάθει ποια ομάδα θα καταλάβει την τρίτη θέση στο άλλο γκρουπ, η οποία θα είναι ο αντίπαλος της πρωταθλήτριας κόσμου στον αυριανό χιαστί προημιτελικό, που θα κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 1-4, 2-3.

Η εθνική παρουσιάστηκε αγνώριστη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ολλανδία, η οποία με δύο σερί 4-0 προηγήθηκε 6-2 και 10-4, αφού πρώτα οι Λαρά και Γερόλυμου είχαν μειώσει σε 6-4. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε 0/5 με παίκτρια παραπάνω, ενώ η Ολλανδία είχε 5/7. Η εθνική αντιμετώπισε για 47η φορά τις «οράνιε» -και πρώτη σε προολυμπιακό- και γνώρισε την 31η ήττα στα μεταξύ τους παιχνίδια (έχει ακόμη 13 νίκες και 3 ισοπαλίες).
Διαιτητές: Τεϊξίντο (Ισπανία), Μπιάνκι (Ιταλία)

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 1, Μελιδόνη, Ψούνη, Λιόση 1, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 2, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου, Λαρά 1, Διαμαντοπούλου.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μάουρο Μαουτζέρι): Φαν ντερ Μέιντεν, Σμιτ 1, Καμπάουτ Μ. 3, Χακβέρντιαν 1, Φαν ντερ Σλουτ 1, Στόμφχορστ, Φαν Μπέλκουμ 2, Ρέμερς 1, Σέβενιχ 1, Φέρμεερ 1, Κλάασεν 2, Καμπάουτ Χ., Χάινις.

Στην αναμέτρηση που προηγήθηκε για τον Β΄ όμιλο, οι ομάδες του Καζακστάν και της Βραζιλίας αναδείχθηκαν ισόπαλες 7-7, με τις Καζάκες να παίρνουν, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.
Η τελική βαθμολογία του Β΄ ομίλου (σε 4 αγώνες):
               ΤΕΡΜ.   Β.
1. Ολλανδία    62-28   7
2. ΕΛΛΑΔΑ      55-27   6
3. Καναδάς     39-29   5
4. Καζακστάν   26-53   1
————————
5. Βραζιλία    19-64   1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.