Ντε Λιχτ: "Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, δεν με φοβίζει η Μπαρτσελόνα"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo, ο Ματίς Ντε Λιχτ δήλωσε αναποφάσιστος για το μέλλον του και ανέφερε πως το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί είναι το οικονομικό.
11/06/2019 • 14:12
Ντε Λιχτ: "Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, δεν με φοβίζει η Μπαρτσελόνα"
  • shares
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo, ο Ματέις Ντε Λιχτ δήλωσε αναποφάσιστος για το μέλλον του και ανέφερε πως το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί είναι το οικονομικό. 

"Ακόμα δεν ξέρω τι θα πει η καρδιά μου. Θα μπορέσω να το σκεφτώ στις διακοπές μου να να αποφασίσω τι θα κάνω. Δεν ξέρω πότε θα πάρω την απόφαση μου, όμως θα χρειαστώ χρόνο", ανέφερε ο αρχηγός του Άγιαξ και πρόσθεσε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: "Η Μπαρτσελόνα διαθέτει σπουδαία άμυνα και είναι λογικό και φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός. Όμως δεν είναι κάτι που με φοβίζει. Θα ήταν ωραία να έπαιζα με τον Μέσι και τον Ντε Γιόνγκ, όμως θα πρέπει να δω τι είναι καλύτερο για μένα. Τα λεφτά δεν είναι το πρόβλημα. Το σημαντικό είναι να γνωρίζω ότι θα έχω ηγετικό ρόλο και πολλά παιχνίδια στην ομάδα που θα πάω". 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..