Προχωρούν τα μετεγγραφικά

Εξελίξεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας στα μετεγγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να φουλάρουν για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού.

Εξελίξεις αναμένονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας στα μετεγγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να φουλάρουν για την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο μελετούν τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει για τη συγκεκριμένη θέση, με το όνομα του Φαμπιάν Μουνιός να παραμένει στη σχετική λίστα.

Πέρα από την περίπτωση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν και άλλοι παίκτες, οι οποίοι περνούν από το «μικροσκόπιο» των ανθρώπων της ομάδας, πριν γίνουν οι απαραίτητες επαφές για την απόκτησή τους. Παράλληλα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού, όμως το συγκεκριμένο θέμα έχει μετατεθεί, μετά την απόκτηση του μεσοεπιθετικού.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κριστιάν Τσάβες, όμως ξεκαθαρίζει πως δε βρίσκεται αυτή πίσω από την προσφυγή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα. Τέλος, τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρο» για την εντός έδρας ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο Γκουστάβο Πογιέτ έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.