Θλάση Μπελ, «πονοκέφαλος» Αγγέλου!

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει τον αγώνα με την Κύμη (11/4), οπότε ο προπονητής της ομάδας αισθάνεται άβολα

Σε αυτό το μικρό ρόστερ του Άρη δεν περισσεύει κανείς. Πολύ περισσότερο ένας παίκτης όπως ο Γκάρι Μπελ, ο οποίος μπορεί να δώσει σπουδαίες λύσεις στην επίθεση την ομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι πιθανή απουσία του από το ερχόμενο παιχνίδι με την Κύμη (11/4) κάνει τον προπονητή του, Βαγγέλη Αγγέλου, να πονοκεφαλιάζει!

Με απόντα, λοιπόν, τον Αμερικανό γκαρντ διεξήχθη η σημερινή (3/4) προπόνηση των «κίτρινων». Ο Μπελ εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Κουκουλιά, και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι θα κάνει μεγάλη προσπάθεια, για να είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα του Άρη, εντός έδρας, με την Κύμη (11/4). Ο τραυματισμός του παίκτη στον αγώνα της Μεγάλης Δευτέρας (2/4) με τον Παναθηναϊκό αποδείχτηκε σοβαρός. 

Ο τραυματισμός του Μπελ αποτελεί σοβαρό ζήτημα για τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος –ευτυχώς γι’ αυτόν- δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα απουσίας παίκτη. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με την Κύμη, πριν τη σημερινή προπόνηση έδειξε βίντεο στους παίκτες του με φάσεις από την αναμέτρηση με τους «πράσινους». Στάθηκε ιδιαίτερα στα λάθη που έκαναν οι «κίτρινοι», ώστε να μην τα δει να επαναλαμβάνονται σε επόμενη αναμέτρηση.

Μιας κι ο λόγος για τον Αγγέλου, πάντως, η ΚΑΕ Άρης πρόκειται να τον παρουσιάσει επισήμως την Μεγάλη Τετάρτη (4/4). Η παρουσίαση θα γίνει στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Το νέο προπονητή της ομάδας θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.