Πατάει το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Στο γήπεδο που έχει γράψει τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του, εκεί όπου έχει κατακτήσει τις δύο ευρωπαϊκές του κούπες (1996-2005), ξεκινάει ο Ολυμπιακός το Μεγάλο Σάββατο, την προετοιμασία του για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής στο Challenge Cup.

Στο γήπεδο που έχει γράψει τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας  του, εκεί όπου έχει κατακτήσει τις δύο ευρωπαϊκές του κούπες (1996-2005), ξεκινάει ο Ολυμπιακός το Μεγάλο Σάββατο, την προετοιμασία του για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής στο Challenge Cup. 

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από μια μέρα ξεκούρασης, μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία, θα πατήσουν το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το τάραφλεξ που θα τοποθετηθεί το πρωί της ίδιας μέρας. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις οι άνθρωποι που θα ετοιμάσουν το γήπεδο, θα ξηλώσουν το παρκέ και θα αρχίσουν την τοποθέτηση του τάραφλεξ προκειμένου το απόγευμα οι παίκτες του Μουνιόθ να πάρουν την πρώτη γεύση από το νέο τους σπίτι για τις επόμενες πέντε μέρες. 

Η προετοιμασία των Κυπελλούχων θα περιλαμβάνει προπόνηση και την Κυριακή του Πάσχα. Όσον αφορά στην κίνηση των εισιτηρίων αυτά τείνουν προς εξαφάνιση και όλα δείχνουν ότι την Τετάρτη το βράδυ (20.30) το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.