Οι τουαλέτες των αεροπλάνων αναβαθμίζονται – Θα έχουν μέχρι και… μπιντέ!

Ιπτάμενες hi tech αποχωρητήρια.

Η Zodiac Aerospace, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες εσωτερικών χώρων σε καμπίνες αεροσκαφών, πλέον αναβαθμίζει και το ιδιαίτερο μέρος που ακόμα και ο βασιλιάς πάει μόνος- την τουαλέτα! Στα σχέδιά της, είναι μια προηγμένη hi tech τουαλέτα που θα περιλαμβάνει και μπιντέ, ακόμα και ειδικό απολυμαντικό με UV φωτισμό.

Με την προσθήκη ενός ρυθμιζόμενου και αναδιπλούμενου στοιχείου εκροής νερού στο πίσω μέρος της υπάρχουσας τουαλέτας, η εταιρία μετατρέπει το… μέρος σε πολυτελές μέρος που κανείς επιβάτης δεν θα αποχωρίζεται.

Η Zodiac Aerospace θα προσφέρει το νέο μοντέλο μπιντέ με εναλλακτικές ρυθμίσεις νερού ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους. Μερικοί τέτοιοι εξοπλισμοί, θα προσφέρουν μπροστινό πλύσιμο, άλλες πίσω και σε άλλες το νερό θα τρέχει σαν το συντριβάνι.  Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να επιλέγουν τη λειτουργία σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επιβατών τους. Η εταιρεία αναμένει ότι αυτά τα νέα χαρακτηριστικά τουαλέτας θα προσελκύσουν πρωτίστως τις αεροπορικές εταιρείες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας που ταξιδεύουν με επιβάτες που είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με τις τουαλέτες που λειτουργούν με μπιντέ στην καθημερινότητά τους.

Όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα μοιάζει πολύ με μια συνηθισμένη τουαλέτα αλλά οι επιβάτες θα μπορούν να ελέγχουν τη λειτουργία τους από ένα τηλεχειριστήριο στον τοίχο της τουαλέτας. Θα υπάρχει επίσης διαθέσιμη μια επιλογή φωτισμού LED που θα χρησιμοποιεί φως UV για την πλήρη απολύμανση της τουαλέτας.


Πηγή
: News.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.