Αλόνσο: «Άμεση βελτίωση στο μονοθέσιο»

Να γίνουν άμεσα οι βελτιώσεις στη F2012 θέλει ο Φερνάντο Αλόνσο, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική η Ferrari.

Να γίνουν άμεσα οι βελτιώσεις στη F2012 θέλει ο Φερνάντο Αλόνσο, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική η Ferrari. Ο Ισπανός πιλότος τόνισε πως θέλει να διεκδικήσει εφέτος το πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στην έξοδο που είχε και η οποία τον έστειλε στη δωδέκατη θέση της γραμμής εκκίνησης στην Αυστραλία.

Χαρακτηριστικά, ο Αλόνσο τόνισε: «Αν καταφέρουμε να βελτιώσουμε γρήγορα το μονοθέσιο τότε μπορούμε να στοχεύσουμε σε μεγάλα πράγματα ακόμη και το πρωτάθλημα. Αν δεν βελτιωθούμε, τότε δεν θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό. Αυτό που συνέβη πέρυσι ήταν ότι ήμασταν 1.4 δεύτερα πίσω και περιμέναμε μέχρι τον ένατο αγώνα για να πανηγυρίσουμε νίκη. Φέτος, δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο πολύ για να έρθει το πρώτο σκαλί του βάθρου», ήταν τα λόγια του Ισπανού πιλότου της σκουντερία, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ατυχία της δεύτερης περιόδου των κατατακτήριων δοκιμών».

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω ποια θα ήταν η θέση μου αν δεν είχα το ατύχημα, μπορεί να προκρινόμουν στον τελικό, μπορεί και όχι, επειδή οι χρόνοι ήταν πολύ κοντινοί. Αν τρέξεις στο Q3 δεν έχει καινούρια ελαστικά για τον αγώνα, συνεπώς μπορεί να είναι και καλό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.