Ο απολογισμός μιας υπέροχης εμπειρίας: «Αήττητη και πιο ‘γεμάτη’ η Κ20»

Η Κ20 του ΠΑΟΚ, που τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά της, είχε μια ονειρεμένη εμπειρία την εβδομάδα που πέρασε.

Η Κ20 του ΠΑΟΚ, που τον τελευταίο καιρό πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά της, είχε μια ονειρεμένη εμπειρία την εβδομάδα που πέρασε. 

Ο Πάμπλο Γκαρσία κι οι ποδοσφαιριστές του είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, όπου συνδύασαν το … τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εδωσαν σημαντικούς φιλικούς αγώνες, αποκομίζοντας ανυπολόγιστης αξίας εμπειρίες και παράλληλα, επισκέφτηκαν σημαντικά ποδοσφαιρικά σημεία αναφοράς εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά ο σχετικός απολογισμός αυτού του μοναδικού ταξιδιού: «Αποτελούν μια φουρνιά παικτών που γαλουχήθηκαν μέσα από τα ευρωπαϊκά τουρνουά στα οποία συμμετέχει το PAOK Academy. Οσο ανεβαίνεις τις βαθμίδες προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, βέβαια, οι εμπειρίες εκτός συνόρων αποκτούν μεγαλύτερη σημασία. Η Κ20 του ΠΑΟΚ γύρισε αήττητη και πιο γεμάτη από την Ισπανία.

H δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ έφτασε στη Μαδρίτη το απόγευμα της Δευτέρας (09.04) και παρέμεινε εκεί για επτά ημέρες. Σε αυτό το διάστημα φιλοξενήθηκε από την Ράγιο Βαγιεκάνο στης οποίας το προπονητικό της κέντρο δούλευε καθημερινά υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και των συνεργατών του. Η Ράγιο ήταν και η πρώτη ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είναι πρωτοπόροι στον όμιλο τους στο πρωτάθλημα Κ20 της Primera Division, πάνω από Ρεάλ και Ατλέτικο. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Γκαργκαλατζίδη.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου έδωσαν ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα στην Λεγανιές, την οποία κέρδισαν με 6-2. Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ χρίστηκαν οι Παπαδόπουλος (δις), Αηδονίδης, Γκαργκαλατζίδης, Μαρκόφσκι και Δούμτσης.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αποστολή του Δικεφάλου ξεναγήθηκε στην πόλη της Μαδρίτης, έχοντας σε ρόλο οδηγού τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος στο παρελθόν έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχασε την ευκαιρία για μια επίσκεψη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Τέλος, την αποστολή του ΠΑΟΚ, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, επισκέφθηκε ο στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Γκοδίν, πρώην συμπαίκτης και φίλος του Γκαρσία, ο οποίος συνομίλησε για σχεδόν μία ώρα με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Η αποστολή του Δικεφάλου που ταξίδεψε στη Μαδρίτη αποτελούνταν από τους:

Αηδονίδη, Μπαλογιάννη, Χατζηστραβό, Διαμαντή, Δούμτση, Γαϊτανίδη, Γκαργκαλατζίδη, Κόζακ, Λύρατζη, Μανιώτη, Μαρκόφσκι, Μελετίδη, Μιχαηλίδη, Μίσκοβιτς, Παπαδόπουλο, Παπαθανασίου, Συλλέκτη, Μουτζούρη, Βουτσά, Τσαούση, Τζοβάρα,  Σιαμπάνη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.