Κασνακίδης: «Θα βρεθεί λύση για την ΑΕΚ»

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μάκης Κασνακίδης.

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μάκης Κασνακίδης. Ο πρόεδρος των Supporters τόνισε πως ήδη έχει συγκεντρώσει 50 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο στόχος παραμένουν οι 300 χιλιάδες ευρώ. Ο Κασνακίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

Για τη συμμετοχή των Supporters στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων: «Οι Supporters θα δώσουμε αυτές τις 300.000 ευρώ. Μπορεί να είναι λίγο λιγότερα ή λίγο περισσότερα, θα εξαρτηθεί από τις δυνατότητες των μελών μας. Μέχρι χθες είχαν μαζευτεί 50.000 ευρώ. Οι Supporters θα βοηθήσουν, το κάναμε μία φορά και στο μέτρο που μπορούμε θα το κάνουμε και τώρα. Οι Supporters έχουν μέχρι τώρα βάλει σχεδόν 700.000 ευρώ και πιστεύω πως θα βοηθήσουν και τώρα. Κάνουμε διάφορες προσπάθειες, και για το μέλλον της ΑΕΚ. Προχθές υπογράψαμε τον Βλάχο, που είναι ένα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και θα υπογράψουμε με έναν ακόμη από τους μικρούς παίκτες».

Για την ανταπόκριση των επιφανών ΑΕΚτζήδων στο κάλεσμα για καταβολή 300.000 ευρώ: «Όλοι κάναμε μία έκκληση στους επώνυμους ΑΕΚτζήδες και πιστεύω πως οι περισσότεροι θα ανταποκριθούν. Ίσως μερικοί να μην μπορούν. Αυτή τη στιγμή καλύτερα να μην μπούμε στη διαδικασία να πούμε ποιοι θα βάλουν χρήματα και ποιοι όχι. Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα ήθελαν να βοηθήσουν. Ο κ. Νοτιάς είπε πως δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει κάτι περισσότερο. Τα ονόματα που βάλαμε είναι άνθρωποι επιφανείς, με οικονομική δυνατότητα, που έχουν περάσει και είναι στην ιστορία της ΑΕΚ. Όποιος έχει κατά καιρούς βοηθήσει την ΑΕΚ, θέλουμε να βοηθήσει και τώρα την ομάδα. Ο καθένας είμαι σίγουρος πως θα κοιτάξει να προσπαθήσει να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο. Βάλαμε ένα ποσό 300.000 ευρώ για να υπάρχει σαν δεδομένο, ώστε αν συγκεντρωθεί από όλους να καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό».

Για την απειλή τιμωρίας από την UEFA: «Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Προσπαθούμε να κάνουμε κι άλλες κινήσεις για να συγκεντρώσουμε χρήματα, με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Πιστεύω πως οι Ενωσίτες θα ανταποκριθούν. Το ‘Θεμέλιο 21’ προχωρά και σύντομα θα βγει πιο επίσημα προς τον κόσμο. Όλοι αγαπάμε την ομάδα μας και ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση. Αν ξεπεράσουμε το πρώτο εμπόδιο του Μαρτίου, το Μάιο πιστεύω πως θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Χειροπιαστά αποτελέσματα θα έχουμε μόνο όταν μαζευτούν τα χρήματα».

Για τα όσα φέρεται να είπε για τη συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη και τα οποία ο ίδιος διέψευσε: «Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο για τον κ. Μελισσανίδη. Ίσως κάποιος από τους παρευρισκόμενους στη γενική συνέλευση να παρεξήγησε όσα είπα. Πάντως δεν είπα κάτι για τον κ. Μελισσανίδη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.