Σκορ, θεάμα και… MVP! (video)

Τα έκανε όλα ο Τεράν Πετεγουέι στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής.

Τα έκανε όλα ο Τεράν Πετεγουέι στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής.

Ο Τεράν Πετεγουέι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 23ης αγωνιστικής της Basket League, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο στο “PAOK Sports Arena”.
Ο Πετεγουέι πέτυχε 34 πόντους με 9/10 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 7/12 ελεύθερες βολές, μάζεψε 7 ριμπάουντ (6 αμυντικά και 1 επιθετικό), μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και κέρδισε 8 φάουλ, συγκεντρώνοντας 38 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. 

Έτσι, έγινε ο δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ που αναδεικνύεται πολυτιμότερος της αγωνιστικής στην τρέχουσα σεζόν, μετά τον Λάκι Τζόουνς, ο οποίος είχε πάρει το βραβείο για την εμφάνισή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (8η αγωνιστική).

Φυσικά, αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Πετεγουέι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά όχι η καλύτερη της καριέρας του, καθώς δυο φορές έχει πετύχει περισσότερους πόντους. Πιο συγκεκριμένα, στις 26 Ιανουαρίου του 2014, πέτυχε 35 πόντους στον αγώνα του κολεγίου του, Νεμπράσκα κόντρα στο Μινεσότα, ενώ στις 20 Νοεμβρίου του 2016, είχε 43 πόντους στη νίκη της ομάδας του, Πιστόια κόντρα στην μετέπειτα φιναλίστ του ιταλικού πρωταθλήματος, Τρέντο.

Οι 34 πόντοι που πέτυχε ο Πετεγουέι, αποτελούν ρεκόρ δωδεκαετίας για τον ΠΑΟΚ, καθώς για να βρούμε παίκτη που πέτυχε περισσότερους, θα πρέπει να ανατρέξουμε στις 3 Μαΐου του 2006, όταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε σταματήσει στους 36 στον αγώνα με αντίπαλο τον Γυμναστικό Λάρισας.
Στιγμιότυπα από το εκπληκτικό παιχνίδι του Τεράν Πετεγουέι, που οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε νίκη επί του Λαυρίου και του έδωσε τον τίτλο του MVP της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μπορείτε να δείτε από το σχετικό βίντεο, το οποίο ανέβασαν οι «ασπρόμαυροι» στην επίσημη ιστοσελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.