Ουζουνίδης: «Μας έλειψε μόνο το γκολ» (video)

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και την εμφάνιση του Πανιωνίου δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, παρότι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στον Αστέρα. «Ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ», ήταν το σχόλιο του Βεργέτη.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και την εμφάνιση του Πανιωνίου δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, παρότι δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη κόντρα στον Αστέρα. «Ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ», ήταν το σχόλιο του Βεργέτη.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δούλεψαν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Μας έλειψε το τελείωμα, που θα πετυχαίναμε το γκολ. Ήμασταν άτυχοι στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ήταν η απόκρουση του Μπαντή στον Μπακασέτα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί παίζουμε κόντρα σε ομάδες όπως ο Αστέρας και στεκόμαστε πολύ καλή και σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Αν παίζουμε έτσι, με μαχητικότητα, θα πάμε καλά. Κάναμε τις φάσεις, όμως μόνο το γκολ μας έλειψε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν μπήκε καν στην περιοχή μας. Έκαναν πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου. 

Για το καλό πρόσωπο της ομάδας: «Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και μακάρι να είμαστε έτσι και στη συνέχεια. Θα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά σε διάρκεια είμαστε καλά».

Για το αν τον προβληματίζει ότι δεν σκόραρε η ομάδα: «Έχουμε τους παίκτες. Στην φάση του δοκαριού ήμασταν άτυχοι, στην φάση του Μπακασέτα έκανε ο Μπαντής πολύ καλή απόκρουση. Ο Καρίμ ξέρουμε ότι είναι σκόρερ. Δεν έχω τέτοιο προβληματισμό, θα έρθουν και τα γκολ».

Για το γεγονός ότι δεν γίνονται εύκολα αλλαγές στην ενδεκάδα: «Δεν είναι εύκολο να γίνονται αλλαγές. Τα παιδιά δείχνουν διάρκεια, υπάρχει συνοχή και όταν ρολάρει η ομάδα δεν είναι εύκολες οι αλλαγές».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο: «Να δούμε την κούραση που θα υπάρχει. Έχουμε και το Κύπελλο την Τετάρτη και το πρωτάθλημα το Σάββατο. Θα το κυνηγήσουμε το Κύπελλο».

Για το αν γίνουν άλλες μεταγραφές: «Θέλουμε έναν ακόμα παίκτη, στην άμυνα θέλω έναν ακόμα. Αν βρούμε τον παίκτη που θέλουμε θα προχωρήσουμε, αλλιώς θα συνεχίσουμε έτσι».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, ανέφερε: «Σε ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι, με τον αέρα να επηρεάζει ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά με δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Εμείς στο πρώτο μέρος δεν κάναμε κάποια φάση. Στο δεύτερο με σύμμαχο τον αέρα δεν κάναμε και πάλι ευκαιρίες, είχαμε όμως την δική μας στιγμή όπως σε άλλα παιχνίδια. Με βάση τις φάσεις ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των παικτών μας. Ένα παιχνίδι που δεν κερδίζει φρόντιζε να μην το χάνεις. Στα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Πανιώνιο είμαστε ευνοημένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.