Ο Μιραλάς κρίνει Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την Μέταλιστ αν παίξει όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό.

Ο Κέβιν Μιραλάς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την Μέταλιστ αν παίξει όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό. «Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση ενόψει Μέταλιστ. Έχουμε 3 μέρες μπροστά μας για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να προετοιμαστούμε ήρεμα για το μεγάλο ματς. Αν παίξουμε τόσο καλά, όσο παίζουμε τον τελευταίο καιρό, δεν θα έχουμε πρόβλημα» είπε ο Βέλγος επιθετικός.

Ο Μιραλάς δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Άρη: «Μπήκαμε δυνατά, ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 20 λεπτά και θα μπορούσαμε να προηγούμαστε με 2-0 ή 3-0. Ο. Μιραλάς ήταν λίγο κακός σε αυτό το διάστημα! Παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ήμασταν ήρεμοι και καθαρίσαμε εύκολα την νίκη», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Έχασα δυο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μου άρεσε που ο κόσμος μετά την απώλεια των ευκαιριών με στήριξε φωνάζοντας το όνομά μου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχα και άλλη ευκαιρία και σκόραρα. Ήταν πολύ καλό για μένα και για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.