Από Δευτέρα… Βιγιαφάνες

Ο Λούκας Βιγιαφάνες υπέγραψε στο Παναθηναϊκό και θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσιόνι από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Παναιτωλικό στο ματς με την Καλλονή.

Ο Λούκας Βιγιαφάνες υπέγραψε στο Παναθηναϊκό και θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσιόνι από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Παναιτωλικό στο ματς με την Καλλονή. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Πέμπτη στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζέρ του και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 25χρονος παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ και είχε την πρώτη του γνωριμία με τη διοίκηση της νέας του ομάδας. 

Πλέον απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό. Ο Βιγιαφάνες θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους «πράσινους» την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς έχει συμφωνηθεί να αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό στην αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή για το πρωτάθλημα. Τότε αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτησή του από το «τριφύλλι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.