Χωρίς περιθώρια λάθους

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών στο Top 16 της Euroleague και θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νταρουσάφακα (21:45).

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών στο Top 16 της Euroleague και θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νταρουσάφακα (21:45). Οι «πράσινοι» μετρούν ήδη τρεις ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου και θέλουν αφήσουν πίσω τους και την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι των «αιωνίων» για τη Basket League. 

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Παρασκευής, κρίνεται αμφίβολη. Παράλληλα, εκτός παραμένουν οι Χαραλαμπόπουλος και Μποχωρίδης. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι έρχεται στην Αθήνα χωρίς προβλήματα και με τον γενικό διευθυντή της, Ιμπραήμ Κουτλουάι, ο οποίος θα τιμηθεί από τη διοίκηση των «πράσινων». Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.