Μπορμπόκης: «Θα αναστρέψουμε την κατάσταση»

Ο Βασίλης Μπορμπόκης υπογράμμισε πως πιστεύει στην επιστροφή του Ατρομήτου στα θετικά αποτελέσματα και τόνισε πως τα έως τώρα αποτελέσματα της ομάδας του Περιστερίου είναι πλασματικά.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης υπογράμμισε πως πιστεύει στην επιστροφή του Ατρομήτου στα θετικά αποτελέσματα και τόνισε πως τα έως τώρα αποτελέσματα της ομάδας του Περιστερίου είναι πλασματικά. Επίσης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην αποχώρηση από την ΑΕΚ, όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής και στο κύπελλο Αγγλίας. Ο Μπορμπόκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το Κύπελλο Αγγλίας και την πίστη που έχουν οι μικρές ομάδες: «Έτσι είναι. Η διαιτησία βοηθάει τις μικρές ομάδες, κάτι που το αποδέχονται και οι μεγάλες ομάδες και δεν θα διαμαρτυρηθούν ποτέ για κάτι τέτοιο. Το θεωρούν φυσιολογικό. Στο παιχνίδι με την Άρσεναλ χάσαμε, όμως ο Βενγκέρ ζήτησε να επαναληφθεί ο αγώνας λόγω μίας αδικίας που είχε γίνει με Fair Play εις βάρος μας. Ξαναέγινε το ματς και χάσαμε πάλι». 

Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον για εκείνον από την Άρσεναλ: «Είχε βγει σε ένα πρωτοσέλιδο μίας εφημερίδας και μου το είπαν οι συμπαίκτες μου. Με τον μόνο που είχα μιλήσει ήταν ο Κέννυ Νταλγκλίς για τη Νιούκαστλ». 

Για τη δυναμική που έχουν μικρομεσαίες ομάδες: «Πιστεύω ότι όλες είναι μεγάλες ομάδες, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις. Μέσα στην Αγγλία τη θεωρώ μεγάλη ομάδα, έχουν κόσμο. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες να φτάσει πολύ ψηλά. Όλες οι ομάδες έχουν μία τέτοια δυνατότητα. Είχαμε sold out. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία είναι η Σάντερλαντ. Είχαν 43.000 διαρκείας και είχαν άλλα 7 χιλιάδες εισιτήρια». 

Για το αν το πίστευαν ότι θα φτάσουν στον τελικό, αν και αποκλείστηκαν από τη Νιούκαστλ του Νίκου Νταμπίζα το 1998: «Πιστεύαμε ότι ήμασταν καλύτεροι από τη Νιούκαστλ. Και περιμέναμε να το πάρουμε. Είχα ένα δοκάρι εγώ και ένα ο Τραϊανός Δέλλας». 

Για τον Ατρόμητο και αν μπορεί να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση: «Αν δεν το πιστεύω εγώ, ποιος θα το πιστεύει; Τα αποτελέσματα είναι πλασματικά. Μπορεί να μην κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Με τον ΠΑΣ ήμασταν καλύτεροι, το ίδιο και σε άλλα 6-7 ματς». 

Για το αν το Κύπελλο είναι στόχος: «Και βέβαια είναι στόχος. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε πως επειδή είμαστε χαμηλά, το κύπελλο δεν είναι στόχος. Αν το κατακτήσεις, μπορείς να πάρεις μία θέση στην Ευρώπη. Το 0-0 με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο». 

Για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ΑΕΚ: «Δε με άφησε ελεύθερο. Ο Τροχανάς έκανε τα πάντα για να με κρατήσει. Αν θυμάστε καλά, είχαμε παίξει με τον ΠΑΟΚ και ο Βρύζας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος μου. Μετά ο Τροχανάς άφησε υπονοούμενα για την αγωνιστική μου συμπεριφορά. Εγώ τη σχέση που είχα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ακόμα τις θυμάμαι. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να φύγω. Όποιος και αν ήταν, θα έφευγα. Να ξέρετε ότι έκανε τα πάντα για να με κρατήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.