Βάργκας: «Δε μένω στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν»

Την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, στο τέλος της εφετινής σεζόν, ανακοίνωσε ο Φαμπιάν Βάργκας.

Την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, στο τέλος της εφετινής σεζόν, ανακοίνωσε ο Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός μέσος της Ένωσης τόνισε πως η Ένωση περνά μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της, ενώ συμπλήρωσε πως αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αρχικά, ο Βάργκας τόνισε στον Τύπο της πατρίδας του: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο. Δεν πιστεύω πως θα παραμείνω γιατί η ομάδα περνά μεγάλη κρίση και δεν ξέρουμε καν αν θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να συνεχίσω μέχρι το τέλος της περιόδου με καλές εμφανίσεις και περιμένω μία καλή ευκαιρία. Θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Και συμπλήρωσε: «Η ΑΕΚ περνά μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της και τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε παρά τα προβλήματα».

Σχετικά με την αγωνιστική του κατάσταση, ο Βάργκας τόνισε: «Είμαι καλά, αν και προέρχομαι από έναν μικρό τραυματισμό το Δεκέμβριο. Στο τελευταίο παιχνίδι αναδείχθηκε MVP και διεκδικούμε την πρόκριση στα play offs. Είμαστε μακριά από τη δεύτερη θέση, αλλά θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε όσο μπορούμε περισσότερο για να εξασφαλίσουμε θέση στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Κολομβιανός μέσος δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε κρίση, που μοιάζει με τη Λατινική Αμερική. Βλέπεις πώς ζει ο κόσμος: δεν σέβονται τα σήματα στην κυκλοφορία, δεν βάζουν ζώνη, μιλούν στο κινητό οδηγώντας, ξεπερνούν τα όρια ταχύτητας, περνούν με κόκκινο… πράγματα που δεν γίνονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όμως είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία, που προσπαθείς να τη μάθεις, να γνωρίσει μέρη και να διδάξεις στα παιδιά τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.