Τάντιτς: «Για την πρόκριση στην Κρήτη»

Αισιόδοξος πως ο Πανσερραϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Τάντιτς.

Αισιόδοξος πως ο Πανσερραϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ, εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Τάντιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός των «λιονταριών» τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στην ισοπαλία με την Παναχαϊκή.

Αρχικά, ο Τάντιτς τόνισε στην «ΕΡΑ Σερρών»: «Σίγουρα ήταν πέναλτι αλλά ο διαιτητής δε το έδωσε. Εγώ μπήκα από δεξία, έκανα προσποίηση, έφερα τη μπάλα στο αριστερό και ήμουν έτοιμος να σουτάρω αλλά ο αντίπαλος με χτύπησε με το δεξί πόδι. Διαμαρτυρήθηκα και ο διαιτητής μου έδειξε κίτρινη κάρτα. Ήταν πέναλτι, αλλά πάει πέρασε. Γίνονται αυτά. Τι να κάνεις; Βλέπουμε και χειρότερα».

Στην συνέχεια τόνισε για το ματς με την Παναχαϊκή: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά μετά βελτιωθήκαμε και έπρεπε να πάρουμε κάτι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, γιατί όταν είσαι πίσω στο σκορ λίγο πριν το τέλος του αγώνα και ισοφαρίζεις, σημαίνει ότι έχεις ψυχή. Δε μας άξιζε να χάσουμε».

Όσον αφορά στο ματς με τον ΟΦΗ για τα προημιτελικά του κυπέλλου τόνισε: «Έχουμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι, γιατί κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε το καλύτερο, να δώσουμε την ψυχή μας για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα υπάρχει μεγάλο κίνητρο για αυτό και εμείς θα παλέψουμε».

Επίσης, τόνισε για την εφετινή πορεία του Πανσερραϊκούς το πρωτάθλημα: «Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε 3-4 νίκες συνεχόμενες για να αρχίσουν να μας φοβούνται. Δε γίνεται και οι άλλοι να κερδίζουν συνέχεια. Θα χάσουν κάποια στιγμή. Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά. Έχουμε καλή ομάδα και το μόνο που φοβάμαι είναι ο κακός μας εαυτός. Τίποτα άλλο. Αν είμαστε καλοί εμείς τότε θα πάνε όλα καλά. Και πρίν από 2 χρόνια πάλι στην ίδια κατάσταση ήμασταν και στο τέλος ανεβήκαμε. Αυτό μπορεί να γίνει και πάλι. Τώρα έρχονται τα δύσκολα με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά εμένα δε με πειράζει. Το αντίθετο. Μου αρέσει να παίζω. Είναι καλύτερα από τις προπονήσεις».

Τέλος, ο Τάντιτς αναφέρθηκε και στην προσπάθεια ελληνοποίησής του: «Ήταν να γίνω Έλληνας το περασμένο καλοκαίρι, αλλά άλλαξε η νομοθεσία και ελπίζω να γίνουν όλα αυτά το καλοκαίρι που έρχεται. Νιώθω Έλληνας, νιώθω Σερραίος και αν μπορούσα δε θα άφηνα ποτέ τον Πανσερραϊκό. Δίνω και την ψυχή μου στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.