Σίγουρος για τον εαυτό του ο Λάμπρου

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φορτούνα Σιτάρντ έκανε ο Λάζαρος Λάμπρου.
Μιχάλης Κατσαφάδος
31/08/2018 • 14:51
Ο Λάζαρος Λάμπρου
  • shares
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φορτούνα Σιτάρντ, έκανε ο Λάζαρος Λάμπρου και αφού προηγουμένως ο τεχνικός Διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια για την αξία του νεαρού επιθετικού:


«Ο Λάζαρος είχε μία πολύ καλή σεζόν με τον Πανιώνιο πέρυσι. Ως αποτέλεσμα της καλής του πορείας, είχε προτάσεις από πολλά ελληνικά κλαμπ, αλλά μας επέλεξε συνειδητά με την καρδιά και το κεφάλι του. Εκ μέρους της Φορτούνα μπορώ να του ευχηθώ μεγάλη αθλητική επιτυχία», κατέληξε στην αναφορά του για τον Λάμπρου ο τεχνικός Διευθυντές του συλλόγου.Από την πλευρά του ο Λάζαρος Λάμπρου δήλωσε ευτυχής για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του;
«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία που μου δίνει η Φορτούνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο γι΄αυτό. Τώρα θέλω να δω τι μπορώ να καταφέρω στο υψηλό επίπεδο του ολλανδικού πρωταθλήματος. Θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο, προκειμένου να έχουμε καλή σεζόν. Για την ομάδα, για τους οπαδούς μας και για μένα προσωπικά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.