Κόντε: «Σύντομα θα γνωρίζετε το μέλλον μου»

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Τσέλσι.

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν παρέλειψε να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής στον πάγκο των «μπλε», την ίδια στιγμή που τα δημοσιεύματα θεωρούν σίγουρη την αποχώρησή του.

Αρχικά, ο Κόντε δήλωσε στον αγγλικό Τύπο: «Το σίγουρο είναι πως αυτή την στιγμή είμαι προπονητής της Τσέλσι και επικεντρώνομαι σε αυτό. Είναι δύσκολο να σχολιάζω εικασίες διότι τέτοιες υπάρχουν από την αρχή της σεζόν, αμέσως μετά το ματς με την Μπέρνλι. Και αυτές οι εικασίες δεν είναι σημαντικές για μένα γιατί μοναδικός σκοπός μου είναι να δουλεύω όσο το δυνατόν καλύτερα με τους παίκτες μου».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι να τελειώσει η σεζόν και τότε θα μάθετε αν θα υπάρξει κάποια διαφορετική κατάσταση ή αν θα με ξαναδείτε την επόμενη σεζόν και θα αρχίσουμε πάλι τις εικασίες σχετικά με το μέλλον μου μετά τον πρώτο αγώνα».

Τέλος, ο Κόντε συμπλήρωσε για το αν θα ήθελε να παραμείνει σε κάποιον σύλλογο για πολλά χρόνια: «Σε μια τέτοια απόφαση, υπάρχουν πάντα δύο πλευρές, όχι μόνο μία. Μου αρέσει να δουλεύω με τους παίκτες μου, να χτίζω κάτι σπουδαίο, αλλά στην δουλειά μας το τελικό αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό, ειδικά όταν βρίσκεσαι με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Τσέλσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.