Γράφει ιστορία ο Μανούσος, “έπιασε” Σαραβάκο,”απειλεί” Αντωνιάδη!

Πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ατρόμητου ο Μανούσος σκόραρε για τέταρτο σερί ευρωπαϊκό ματς! Επίδοση που έχουν μόνο οι Σαραβάκος, Σαλπιγγίδης, Φραντζέσκος. Κυνηγάει Αντωνιάδη που σκόραρε σε πέντε ματς προς το Γουέμπλεϊ.

Έκανε την αρχή πέρσι  απέναντι στη Μπρεστ όταν σκόραρε στη Λευκορωσία μειώνοντας σε 4-1 σε ένα ματς που τελείωσε με σκκορ 4-3, ενώ ήταν και ο σκόρερ στο οδυνηρό 1-1 του Περιστερίου που σήμανε και τον αποκλεισμό των Περιστεριωτών.

Φέτος συνέχισε το σερί του με γκολ στην Σλοβακία επί της Ντουνάισκα κάνοντας το 2-1 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου που πάγωσε του αντιπάλους. Για  να φτάσουμε στο σήμερα οπου ο Μυτηλινιός άσος κέρδισε το πέναλτι και αφού ζήτησε ευγενικά από τον Ούμπιντες να το εκτελέσει, σκόραρε για τέταρτο σερί ευρωπαϊκό ματς επίδοση που είναι από τις καλύτερες Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη.

Αυτή την επίδοση την έχουν πετύχει επίσης ο Σαραβάκος με τον Παναθηναϊκό το 1987, ο Φραντζέσκος με ΟΦΗ το 1995 (τρία σερί ματς) και το πρώτο που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ το 1997, ο  Σαλπιγγίδης το 2004 με τον ΠΑΟΚ σε δύο ματς με  την Αλκμααρ και το 2005 σε δύο ματς με Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Από τότε κανείς άλλος δεν έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο.

Κορυφαία επίδοση όλων των εποζών στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτή του Αντώνη Αντωνιάδη ο οποίος στη μεγαλειώδη πορεία του Παναθηναϊκού προς το Γουέμπλεϊ είχε σκοράρει
στα πέντε πρώτα ματς (δύο με Ζενές ες, δύο με Σλόβαν Μπρατισλάβας και στο πρώτο με την Έβερτον). 

Ο Γιώργος Μανούσος είναι πλέον ο μόνος που μπορεί να τον φτάσει ή να τον ξεπεράσει!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.