Κουφός: «Θέλουμε τη νίκη»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Στέργιος Κουφός στην αναμέτρηση με την Καβάλα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μόνο τη νίκη θέλει ο Στέργιος Κουφός στην αναμέτρηση με την Καβάλα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως ο ΑΓΟΡ είναι έτοιμος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως θα πρέπει να δείξει στο παρκέ το καλό του αγωνιστικό προφίλ.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι το πιο δύσκολο για να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις στο γήπεδό μας. Οι παίκτες με τη σειρά τους αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα της Κυριακής και πόσο δύσκολος είναι. Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από τα πολλά προβλήματα που έχουν οι ομάδες της Α1 και μέσα σε αυτές βρίσκεται και η δικιά μας. Μένουμε προσηλωμένοι στους στόχους της ομάδας καθώς μέσα από την ομαδική δουλειά και το προπονητικό πρόγραμμα οι παίκτες μας έδειξαν τα πλούσια αθλητικά τους προσόντα».

Και συμπλήρωσε: «Η ομάδα της Καβάλας το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει μία «κοιλιά» στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πλέον έχει μπει στο σωστό δρόμο, μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Έχει καλό προπονητή, τον Δημήτρη Πρίφτη, πολύ καλή χημεία και είναι μία οικογένεια, όπως και η δική μας ομάδα. Στα παιχνίδια με Μαρούσι, Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλή και μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Θεωρώ πως με τη δύναμη και τη στήριξη του κόσμου, αλλά πολύ περισσότερο με την δική μας προσπάθεια, πρέπει να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και δη την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πρέπει ο κάθε παίκτης να θυσιαστεί για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει στη νίκη».

Επίσης, ο Νίκος Παπανικολάου τόνισε: «Μετά το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό ματς κόντρα στην Καβάλα. Στόχος της ομάδας μας και σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη, καθώς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Στο παιχνίδι του α γύρου κάναμε πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά και γι’ αυτό το χάσαμε. Ο τρόπος που ήρθε αυτή η ήττα μας έχει πεισμώσει και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Επίσης, βάσει και του βαθμολογικού πίνακα, η Καβάλα είναι η ομάδα που ανταγωνιζόμαστε για την κατάληψη της 5ης θέσης. Μετά το ματς με τον Άρη, επιστρέφουμε στο γήπεδό μας, στο οποίο παίζουμε διαφορετικά και νοιώθουμε καλύτερα. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα μας στηρίξει για ακόμα μία φορά και εμείς με τη σειρά μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να του δώσουμε χαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.