Δίκαιη μοιρασιά στα Γιαννιτσά

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Παναχαϊκή. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο μιας και οι δύο ομάδες διατήρησαν την υπεροχή από ένα ημίχρονο.

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι της Αναγέννησης Γιαννιτσών με την Παναχαϊκή. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο μιας και οι δύο ομάδες διατήρησαν την υπεροχή από ένα ημίχρονο.
Η Παναχαϊκή, που είχε στον πάγκο της τον Βασίλη Βούζα, ήταν σαφώς ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου χωρίς πάντως να καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Εξαίρεση αποτελεί η φάση του 45′ όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε προβολή εξ επαφής αλλά ο τερματοφύλακας Βοσνιάδης αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα.

Από τη δική της πλευρά, η Αναγέννηση δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο σε αυτή τη χρονική περίοδο, παρά μόνο την πολύ καλή ανασταλτική της λειτουργία.
Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, ο ρυθμός του οποίου, όμως, έπεσε. Αυτό είχε ως συνέπεια να καταγραφούν μόλις δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Στο 58′ ο Κωνσταντινίδης έδιωξε την μπάλα προτού αυτή περάσει τη γραμμή σε σουτ του Κυζερίδη, ενώ στο 87′ το σουτ του Φουρτάδο έφυγε άουτ.
Το ματς ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Νταντίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92′.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Σερέτης, Αποστολίδης, Στεργίδης, Κυζερίδης (62′ Τσίλης), Σπαθάρας (70′ Χατζόπουλος), Νταντίδης, Μπαξεβάνος, Γιόνδης, Θ. Παπαδόπουλος (76′ Καριοφύλλης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Κοιλιάρας, Φατιόν, Ουρτάδο, Ουαταρά, Φουρτάδο, Μαπούκου (73′ Ατματζίδης), Τσεμπερίδης (60′ Βλασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Κωνσταντινίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.