Βάντο: “Ο ΟΦΗ παίζει πάντα για τη νίκη”

Μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας, οι άνθρωποι του ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Μετά τη νίκη επί της Δόξας Δράμας, οι άνθρωποι του ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Στόχος της Κρητικής ομάδας, παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι το Αγρίνιο, είναι να πάρει την νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς άπαντες θεωρούν στις τάξεις της πως μπορούν να διακριθούν στο θεσμό.

Ο Βραζιλιάνος Βάντο, μίλησε τη Δευτέρα, τόσο για το παιχνίδι με την Δόξα, όσο και για τη συνέχεια. Αρχικά σχολίασε: “Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πήραμε δίκαια τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Προσωπικά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φοβήθηκα το παιχνίδι. Απλά για μας υπήρχε ένα μικρό «άγχος» για το πότε θα σημειώναμε το πρώτο γκολ. Παρά τις ελλείψεις η ομάδα μας στο Β’ μέρος έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια καλή ομάδα που κυνήγησε το παιχνίδι έως το τέλος, δείχνοντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει το παιχνίδι αυτό”.

Οσον αφορά στο παιχνίδι του κυπέλλου, τόνισε: “Η προσοχή μας είναι στο επόμενο ματς με το Παναιτωλικό. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και στο θεσμό του κυπέλλου. Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπου εμείς θα αγωνισθούμε με στόχο τη νίκη. Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Αυτό το αφήνω στους άλλους. Η δουλειά μου είναι να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και να βοηθώ την ομάδα μου να υλοποιεί το στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται.”

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει ότι θα έχει στην διάθεσή του, για το ματς με τον Παναιτωλικό τον Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος παίκτης δείχνει πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αλλωστε και τη Δευτέρα προπονήθηκε σε κανονικό ρυθμό. Αντίθετα, αυτός που έμεινε εκτός προγράμματος και έτρεξε μόνος του, ήταν ο Μπουλούτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.