Η Starwing Sports συμφώνησε με τη Νο.1 Ελληνίδα τενίστρια

Το πρακτορείo StarWing Sports Management, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως και εκπροσωπεί ορισμένους από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, με περηφάνια ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Μαρία Σάκκαρη, την πρώτη σε κατάταξη Ελληνίδα τενίστρια.

Το πρακτορείo StarWing Sports Management, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως και εκπροσωπεί ορισμένους από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, με περηφάνια ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Μαρία Σάκκαρη, την πρώτη σε κατάταξη Ελληνίδα τενίστρια.

Η εικοσάχρονη Μαρία Σάκκαρη, γεννημένη στην Αθήνα,  είναι η πρώτη σε κατάταξη Ελληνίδα αθλήτρια τένις, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Η Μαρία, που έχει κερδίσει 12 τίτλους σε επαγγελματικό επίπεδο τένις (7 στο μονό και 5 στο διπλό), αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 130 της WTA, θέση που αποτελεί την καλύτερη επίδοση της έως τώρα καριέρας της.

Η Μαρία προέρχεται από μια οικογένεια με ιστορία στο τένις καθώς η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, υπήρξε στο top 50 των αθλητών που αγωνίστηκαν στα τουρνουά της WTA.

Έχοντας προκριθεί στα 2 τελευταία Grand Slam, φέτος στη Μελβούρνη κέρδισε ένα γύρο στο κεντρικό ταμπλό για να χάσει μετά δύσκολα, ύστερα από 3 σετ, από το νούμερο 11 της Παγκόσμιας Κατάταξης Ισπανίδα Carla Suarez-Navarro.

Προπονητής της είναι ο German Puentes, που υπήρξε μέσα στους 100 καλύτερους αθλητές.

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε πάρα πολύ ενθουσιασμένη για τη συνεργασία της με την StarWing Sports και ότι είναι πεπεισμένη πως πρόκειται για τον κατάλληλο συνεργάτη που θα την βοηθήσει να ανέβει επίπεδο στην καριέρα της. Το πρακτορείο με τις παγκόσμιες διασυνδέσεις του, συμπλήρωσε, είμαι πεπεισμένη ότι θα μεγιστοποιήσει τις επιτυχίες μου μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Αγγελική Κανελλοπούλου ,έχοντας εμπειρία από αρκετά πρακτορεία κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής της καριέρας, προσέθεσε ότι η StarWing Sports ταιριάζει απόλυτα στην Μαρία.

Η StarWing Sports Management εκπροσωπεί ορισμένους από τους πιο επιτυχημένους αθλητές στην ιστορία του τένις, όπως ο Chris Evert, κάτοχος 18 τίτλων Grand Slam, αλλά και ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ιστορίας του αθλήματος, όπως τον κάτοχο 2 τίτλων Grand Slam, Stan Wawrinka, τον Gael Monfils, τον Bernard Tomic, τον Borna Coric, την Kristina Mladenovic και άλλους. Η StarWing εκπροσωπεί επίσης και το τουρνουά ΑΤΡ 250, που διοργανώνεται στην πόλη Ούμαγκ της Κροατίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.