Τρέχει για Ράσιτς, βλέπει και Λο

Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Ράσιτς «παλεύουν» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς αφενός τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφετέρου η εμπλοκή του Ερυθρου Αστέρα έφερε τα πάνω κάτω.

Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Ράσιτς «παλεύουν» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς αφενός τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφετέρου η εμπλοκή του Ερυθρου Αστέρα έφερε τα πάνω κάτω. Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, αλλά και οι συζητήσεις με τη Λιέτουβος συνεχίζονται, την ίδια ώρα όμως κοιτάζουν και προς την πλευρά του Έισι Λο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Παρτιζάν.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει με τον Ράσιτς και αν τελικά οι Λιθουανοί σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν άμεσα ή όχι. Από εκεί και πέρα όμως, έδειξαν ενδιαφέρον όταν τους προτάθηκε ο Έισι λο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του, με τον Αμερικανό πρώην ΝΒΑer να «τραβά» το ενδιαφέρον του.

Από εκεί και πέρα, ο Ματ Χάουταρντ είναι αυτός που βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο του από το Λιμάνι, τον Μάρκο Κέσελ ψάχνουν τρόπο να τον παραχωρήσουν, ενώ όσον αφορά στον Κέϊλιν Λούκας οι απόφαση δεν είναι ακόμη οριστική. Μάλιστα, εξετάζεται και η περίπτωση να παραμείνει μόνο για να χρησιμοποιείται στις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα, καθώς πολλά έχουν δει τα μάτια του «Ντούντα» μετά από τόσους τραυματισμούς.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.