«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Μπορεί στην προηγούμενη αγωνιστική η Μπλάκμπερν να κατάφερε να κάνει την έκπληξη στην Πρέμιερ Λίγκ νικώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, ωστόσο μετά την ήττα από τη Στόουκ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Μπορεί στην προηγούμενη αγωνιστική η Μπλάκμπερν να κατάφερε να κάνει την έκπληξη στην Πρέμιερ Λίγκ νικώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, ωστόσο μετά την ήττα από τη Στόουκ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Ο Στιβ Κιν σαφώς απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η Μπλάκμπερν έχασε μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα ενώ παράλληλα ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο απέναντι στη Στόουκ με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

«Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα και πρέπει να τα βάλουμε με τον εαυτό μας. Δεν έπρεπε να δεχτούμε το δεύτερο γκολ. Έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Το δεύτερο ημίχρονο μας άνηκε ολοκληρωτικά και νομίζω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπλάκμπερν μετά την ήττα με 2-1 από τη Στόουκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.