Ο’ Νιλ: «Είναι ήδη θρύλος ο Λεμπρόν»

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ προέτρεψε τον Λεμπρόν Τζέιμς να παραμείνει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και να μην ψάξει με κάποια άλλη ομάδα ένα ακόμα δαχτυλίδι πρωταθλητή.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ προέτρεψε τον Λεμπρόν Τζέιμς να παραμείνει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και να μην ψάξει με κάποια άλλη ομάδα ένα ακόμα δαχτυλίδι πρωταθλητή. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ υπογράμμισε πως ο 33χρονος παίκτης είναι ήδη «θρύλος» για το ΝΒΑ και πως είναι καλύτερα για τον ίδιο να παραμείνει στους «Καβς». Ο αμερικανικός Τύπος τονίζει πως ο Τζέιμς θα αποφασίσει σύντομα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τους Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς και Φιλαδέλφεια 76ερς να είναι οι επικρατέστεροι προορισμοί του, αν τελικά δεν παραμείνει στους Καβαλίερς.

Ο Ο’ Νιλ δήλωσε από την πλευρά του: «Έχει ξεπεράσει ήδη θρύλους του μπάσκετ και έχει αφήσει το στίγμα του. Μετράει τρία δαχτυλίδια αλλά αν ήμουν ο Λεμπρόν δεν θα προσπαθούσα να πάρω τέσσερα, πέντε ή έξι γιατί δεν σημαίνει κάτι. Είναι ένας θρύλος! Γίνεται κουβέντα για το αν είναι καλύτερος εκείνος ή ο Τζόρνταν επομένως βρίσκεται ήδη εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.