Κινείται για τον Βίτορ ο Ερυθρός Αστέρας

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ζβέζνταν Τέρζιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Μιγκέλ Βίτορ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ζβέζνταν Τέρζιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον Μιγκέλ Βίτορ. Ο Πορτογάλος αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα και για αυτό τον λόγο ο γενικός διευθυντής της σερβικής ομάδας αποφάσισε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η σερβική ομάδα θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της, εν όψει των προκριματικών αγώνων του καλοκαιριού για το Champions League και ανάμεσα στους παίκτες, που έχουν συμπεριλάβει στη μετεγγραφική τους λίστα φέρεται να είναι και το όνομα του Πορτογάλου αμυντικού. Ο Βίτορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του, κάτι που κάνει προσιτή την περίπτωσή του για τον Ερυθρό Αστέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.