Η Χετάφε “έσπασε” το αήττητο της Μπάρτσα

Η Χετάφε έκανε την έκπληξη και νίκησε την Μπαρτσελόνα με 1-0, απομακρύνοντας περισσότερο τους πρωταθλητές Ισπανίας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Βαλέρα στο 67' πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Η Χετάφε έκανε την έκπληξη και νίκησε την Μπαρτσελόνα με 1-0, απομακρύνοντας περισσότερο τους πρωταθλητές Ισπανίας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Βαλέρα στο 67′ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και χάρισε στην ομάδα του το δεύτερο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.   


 


Αυτή είναι η πρώτη ήττα της Μπαρτσελόνα μετά τον περασμένο Απρίλιο, όταν και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την έδρα της Σοσιεδάδ.


 


Οι γηπεδούχοι “καιγόταν” για τους βαθμούς που θα τους απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού και τελικά πέτυχαν το στόχο τους, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, χάρη στην κεφαλιά του Βαλέρα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σαράμπια.


 


Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα που είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ άγγιξαν το 1-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Μέσι και σταμάτησε στο δοκάρι του Μόγια.


 


Χετάφε: Μόγια, Λόπεζ, Ντίαζ, Μανέ (49′ Λόπο), Βαλέρα, Λασέν, Μίτσελ (92′ Ροντρίγκεζ), Κάστρο, Σαράμπια (84′ Σαραμπία), Μίκου, Κασκέρο.


Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Μάξουελ (72′ Κουένκα), Ντάνι Άλβες, Μπουσκέτς, Τιάγκο Αλκαντάρα (65′ Κεϊτά), Τσάβι, Βίγια, Μέσι, Σάντεζ (72′ Πέδρο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.