H Microsoft αποκαλύπτει ένα νέο “sport” χειριστήριο

Πώς σας φαίνεται;Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε τον Xbox Wireless Controller - Sport White Special...

Πώς σας φαίνεται;

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε τον Xbox Wireless Controller – Sport White Special Edition που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και τον Καναδά στις 31 Ιουλίου και παγκοσμίως στις 7 Αυγούστου.

Αυτό το χειριστήριο, που είναι το πρώτο στην νέα σειρά “Sport”, θα κοστίζει $69.99 USD και θα έρθει με 14 μέρες trial για το Xbox Live Gold και το Xbox Game Pass.

Το χειριστήριο Sport White Special Edition διαθέτει ένα φρέσκο λευκό χρώμα ως βάση (το ίδιο λευκό που προσφέρεται μέσω του εργαστηρίου Xbox Design Lab), λεπτομέρειες μέντας και γκρι και ασημένια σχέδια. Η γκρι ελαστική λαβή στο πίσω μέρος του χειριστηρίου έχει σχεδιαστεί για άνεση και για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε στο στόχο καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. “

Αυτό που συνέπεσε με την κυκλοφορία αυτού του νέου χειριστηρίου είναι η βάση φόρτισης Xbox Pro Sport White Special Edition. Αυτός ο φορτιστής “είναι κατασκευασμένος με το ίδιο υλικό υψηλής ποιότητας με τον ασύρματο χειριστήριο Xbox, Sport White Edition και είναι σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή”.

Κάθε μία από αυτές τις βάσεις φόρτισης θα πωλείται στα $49,99 και έρχονται με τη βάση, το κάλυμμα της μπαταρίας, την επαναφορτιζόμενη μπαταρία και το καλώδιο τροφοδοσίας.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Adam Bankhurst is a freelance writer for IGN who owns the Titanfall and Master Chief Xbox One controllers and really loves how many options there are for gamers. You can follow him on Twitter and let him know which are your favorites.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.