Ευχαρίστησε τους φιλάθλους ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα του την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα του την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός φάνηκε να θέλει παρόμοια στάση από τους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων» και στη συνέχεια της εφετινής σεζόν. 

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε στον αγγλικό Τύπο, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Τότεναμ για το αγγλικό πρωτάθλημα: «Οι φίλαθλοί μας υπήρξαν φανταστικοί και στα δύο προηγούμενα ματς. Για την ομάδα δηλαδή, η οποία είναι η μόνη που έχει σημασία. Σε όλη μου την καριέρα δεν υπήρξα ποτέ εγωιστής, σκεπτόμενος τον εαυτό μου, ήμουν πάντα άνθρωπος της ομάδας. Έτσι είμαι. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που οι φίλαθλοι υποστηρίζουν την ομάδα. Με την Λέστερ, μπορείς να πεις ότι ήταν φυσιολογικό γιατί η ομάδα έπαιξε καλά και νίκησε. Αλλά το να στηρίζουν την ομάδα στο ματς με την Μπράιτον, στο οποίο δεν παίξαμε καλά και χάσαμε, ήταν υπέροχο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.