Χάκινεν: «Δεν κάνει λάθη ο Χάμιλτον»

Ο Μίκα Χάκινεν ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο Λιουίς Χάμιλτον είναι φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της Ferrari.

Ο Μίκα Χάκινεν ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο Λιουίς Χάμιλτον είναι φαβορί για την κατάκτηση και του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά της Ferrari. Ο Φινλανδός οδηγός τόνισε πως η «scuderia» έχει κάνει σημαντικά λάθη την εφετινή σεζόν, όπως και ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Αρχικά, ο Χάκινεν ανέλυσε τους τρεις λόγους για τους οποίους θεωρεί φαβορί για τον τίτλο τον Χάμιλτον: «Ο πρώτος λόγος είναι το φυσικό του ταλέντο, ιδίως στο βρεγμένο. Κάθε φορά που έχει βρέξει, καταστρέφει το Σαββατοκύριακο της Ferrari. O δεύτερος λόγος είναι η δύναμή του στον αγώνα και ότι δεν κάνει λάθη όπως ο Σεμπάστιαν, ειδικότερα στην εκκίνηση. Και ο τρίτος, είναι ότι επωφελείται από τη φανταστική συνεργασία του με τον Βάλτερι Μπότας. Με την υποστήριξή του, τα έκανε όλα σωστά στη Μόντσα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Κανένας δεν μπορεί να πει, ότι ο Λιούις βρίσκεται μπροστά, επειδή είναι η Mercedes αισθητά καλύτερη. Είναι εκεί, επειδή αυτός και η ομάδα της Mercedes πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις».

Τέλος, ο Χάκινεν υπογράμμισε για την έως τώρα παρουσία της Ferrari αλλά και το μέλλον του εφετινού πρωταθλήματος: «Η διαφορά των 30 βαθμών δεν επιτρέπει νέες μάχες μεταξύ των δικών της οδηγών ούτε λάθη του Φέτελ ή στη στρατηγική του αγώνα. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, εναντίον ποίων αγωνίζονται. Σίγουρα όχι μεταξύ τους, αλλά ξεκάθαρα εναντίον του Λιούις, του Βάλτερι και της Mercedes».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.