Mατς επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ στη Γένοβα! (video)

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι της εφετινής σεζόν στη Serie A διεξήχθη απόψε στο «Λουίτζι Φεράρις», στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι της εφετινής σεζόν στη Serie A διεξήχθη απόψε στο «Λουίτζι Φεράρις», στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής. Σαμπντόρια και Φιορεντίνα έδωσαν μία έξοχη ποδοσφαιρική παράσταση και με την απόδοση τους στο γήπεδο, έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. 

Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Τοσκάνης ήταν καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα, μόλις στο 13ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Μπιράγκι, ο Σιμεόνε με ωραία κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αουντέρο. Καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους το δοκάρι του Καπράρι σε πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στο 42ο λεπτό. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάρκο Τζιαμπάολο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και αφού απείλησε στο 48΄με νέο φάουλ του Καπράρι, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60ο λεπτό με τον κορυφαίο της παίκτη, τον Τζιανλούκα Καπράρι με πολύ ωραίο τεχνικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.


Το 1-1 που πέτυχε ο Καπράρι

Το ντεμπούτο του στο ιταλικό πρωτάθλημα, πραγματοποίησε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε κοντά στο γκολ, στο 87΄αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αουντέρο. 

Τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, σε μία αναμέτρηση που είχε συνολικά 34 τελικές προσπάθειες! Πλέον οι δύο ομάδες έχουν 7 πόντους και ισοβαθμούν με την Σασουόλο στην 4η θέση της Serie A.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.