Με 178 δηλώσεις συμμετοχής ετοιμάζεται η Ελευσίνα για την έναρξη των φετινών αναπτυξιακών όπεν

Η στιγμή, που ανυπόμονα περιμένουν κάθε χρόνο οι αθλητές μικρών ηλικιών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, πλησιάζει.

Η στιγμή, που ανυπόμονα περιμένουν κάθε χρόνο οι αθλητές μικρών ηλικιών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, πλησιάζει. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο γίνεται στην Ελευσίνα η αρχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και το πρώτο μέρος γράφτηκε σήμερα το μεσημέρι με τις κληρώσεις των γκρουπ (οι ενδιαφερόμενοι τις βρίσκουν στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24 πατώντας αρχικά στο «παραθυράκι» για το συγκεκριμένο τουρνουά). Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «Η Ελευσίς» διοργανώνει το όπεν για 7η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο τόπος διεξαγωγής είναι πάντα το υπέροχο κλειστό γυμναστήριο του σωματείου στην Παλαιά Ελαιουργική (Ιερά οδός και Μουρίκη 130). Οι δηλώσεις συμμετοχής κυμάνθηκαν ξανά σε υψηλά επίπεδα, έφτασαν τις 178 κι αυτό είναι το πρώτο ενθαρρυντικό στοιχείο για τη φετινή σεζόν. Περιλαμβάνονται συνολικά 8 ηλικιακές κατηγορίες και είναι αυτές των Νέων ανδρών, νέων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων.

Δεν κατέστη δυνατό, βάσει αριθμού συμμετοχών, να γίνουν οι κατηγορίες των Νέων γυναικών και των μίνι παγκορασίδων. Τα παιδιά, που βρίσκονται στις κληρώσεις, χωρίζονται σε 8 Νέους άνδρες, 27 νέους, 15 νεάνιδες, 30 κορασίδες, 37 παίδες, 18 παγκορασίδες, 35 παμπαίδες και 8 μίνι παμπαίδες. Να σημειωθεί και μία σημαντική αλλαγή στο διαδικαστικό κομμάτι. Πέρα από το δελτίο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίζουν από φέτος στον διαιτητή του αγώνα και το δελτίο υγείας κατάλληλα συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο όπως ορίζεται. Το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., πάντως για μία πρώτη ενημέρωση των συμμετεχόντων προκειμένου τον προγραμματισμό άφιξης και αναχώρησής τους, οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 09:00 και η λήξη τους υπολογίζεται για την Κυριακή στις 18:00. Την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος αποτελούν οι Χρήστος Στάμου, Δανιήλ Κωνσταντινίδης και Γιάννης Λογοθέτης.

* Την πρώτη βαθμολογία για τους αθλητές άλλης υπηκοότητας, που μετέχουν στα ελληνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Για τον μήνα Σεπτέμβριο προπορεύεται σε αυτόν τον ειδικό πίνακα αξιολόγησης ο Τσέχος αθλητής της Α.Ε.Κ. Μίχαλ Όμπεσλο. Δεύτερος είναι ο Πορτογάλος Ένιο Μέντες του Ολυμπιακού και 3ος ο Σουηδός Σιμόν Άρβιντσον επίσης του Ολυμπιακού. Την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν ο Κύπριος Μάριος Γιάγκου του Ίφιτου Πατρών και ο Βούλγαρος Τεοντόρ Αλεξαντρόφ του Α.Ο. Ταταύλα. Να συμπληρώσουμε ότι ελάχιστους βαθμούς κάτω από τον Αλεξαντρόφ βρίσκεται ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα Βουλγαρίας Ντένισλαβ Κοτζαμπάσεφ (αθλητής του Παναθηναϊκού). Οι δυο τους αγωνίστηκαν μαζί την περασμένη βδομάδα στο διπλό ανδρών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, μάλιστα στον 2ο γύρο έφτασαν μία ανάσα από νίκη-έκπληξη απέναντι στους Άγγλους Λίαμ Πίτσφορντ/Πολ Ντρίνκχολ όταν έχασαν 4-3 και 13-11 το 7ο σετ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.