Η “ασπρόμαυρη” οπτική για Ρέθυμνο

Το σημερινό (6/10) αντίπαλό του, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League, σκιαγράφησε ο ΠΑΟΚ

Μετά τη νίκη του στο Κύπελλο Ελλάδας επί του Πανιωνίου (3/10) και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, ο ΠΑΟΚ μπαίνει σήμερα (6/10) στη μάχη της Basket League, αντιμετωπίζοντας το Ρέθυμνο για την 1η αγωνιστική.
Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της σχετικά με το σημερινό αντίπαλο της “ασπρόμαυρης” ομάδας:
“Το Ρέθυμνο συμμετέχει για 8η διαδοχική και 9η συνολικά χρονιά στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας πια καθιερωθεί ως μια σταθερή δύναμη του επαρχιακού μπάσκετ.
Η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει είναι η 4η τη σεζόν 2012-2013, ενώ πέρυσι τερμάτισε 10ο, μένοντας εκτός πλέι οφ για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.
Στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη από τη σεζόν 2008/2009, έχοντας κυρίως ρόλο βοηθού, καθώς έχει συνεργαστεί με τους Στέργιο Κουφό, τον Φώτη Τακιανό, τον Νίκο Καραγιάννη, τον Θανάση Γιαπλέ, τον Γιώργο Καλαφατάκη, τον Θανάση Σκουρτόπουλο, τον Τόνι Κωνσταντινίδη και τον Νίκο Βετούλα.
Το ρόστερ του Ρεθύμνου άλλαξε σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με πέρυσι, όπως άλλωστε συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο. Όσον αφορά τους ξένους, ο μοναδικός που παρέμεινε είναι ο Travis Daniels (1992, 2.02), ενώ από τους υπόλοιπους ξεχωρίζουν ο γνωστός μας από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ, Keith Clanton (1990, 2.06) και ο Steve Burtt Junior (1984, 1.89), ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ελληνικές ομάδες, με τελευταία τον ΓΛ Φάρο.
Όσον αφορά το ελληνικό στοιχείο, παρέμεινε στην ομάδα ο αρχηγός, πλέον, Ελληνοκύπριος Ανδρέας Χριστοδούλου (1995, 1.98), ενώ αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης (1981, 2.16) και Αλέξανδρος Σιγκούνας (1988, 2.02).
Στα ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχουν τέσσερις παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο αντιπάλων, δύο από κάθε πλευρά. Από τον ΠΑΟΚ, στο Ρέθυμνο έχουν παίξει οι Απόλλων Τσόχλας και Σταύρος Σχίζας, ενώ από τους Κρητικούς οι Keith Clanton και Ανδρέας Γλυνιαδάκης έχουν υπάρξει συμπαίκτες και στον ΠΑΟΚ!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.