Χρυσικόπουλος: “Βρίσκουμε τα πατήματά μας!”

Ο ΠΑΟΚ οδεύει από νίκη σε νίκη το τελευταίο διάστημα και ο Λίνος Χρυσικόπουλος δίνει τη δική του εξήγηση για το ευχάριστο για την ομάδα του γεγονός

Τέταρτη φορά στη σειρά με νίκη έφυγε χθες (10/11) ο ΠΑΟΚ από το παρκέ, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες στο Basketball Champions League και η επικράτηση κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο. Το μομέντουμ είναι παραπάνω από καλό για τους “ασπρόμαυρους”, με το Λίνο Χρυσικόπουλο να δίνει τη δική του εξήγηση για το ευχάριστο για την ομάδα του γεγονός. 
Για τις τέσσερις συνεχείς νίκες του ΠΑΟΚ σχολίασε ο Έλληνας φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: “Έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τα πατήματά μας και πιστεύω ότι, όσο περνάει ο καιρός και όσο περνάμε χρόνο μέσα στο γήπεδο όλοι μαζί, γνωρίζοντας το πόσο σκληρά δουλεύουμε, θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν σκεφτόμαστε τα σερί”.
Για τις διαφορές που είχε ο ΠΑΟΚ των πρώτων αγωνιστικών με αυτόν που εμφανίστηκε στον αγώνα με την Κύμη τόνισε: “Πράγματι υπάρχουν διαφορές. Όταν μια ομάδα είναι καινούρια, δεν γίνεται να παίζει τόσο καλά από την αρχή. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι”.
Για τον αγώνα με την Φρίμπουργκ, που ακολουθεί για το BCL (14/11) δήλωσε: “Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε τη νίκη. Είναι μονόδρομος για εμάς. Η Φρίμπουργκ έχει δείξει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά από την στιγμή που παίζουμε και στην έδρα μας, θεωρώ ότι πρέπει να φτάσουμε στη νίκη ανεξάρτητα από το τι θα αντιμετωπίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.