Βασιλείου: «Όνειρο οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο και να συζητήσουν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Διάθλου Αγγελο Βασιλείου είχαν οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το Τρίαθλο και να συζητήσουν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Διάθλου Αγγελο Βασιλείου είχαν οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος Αλκης Τσαβδαράς φιλοξένησε τον Ελληνα πρωταθλητή και μαζί με τους σπουδαστές έμαθαν από κοντά για ένα σύνθετο άθλημα, όπως είναι το Τρίαθλο.

Ο Αγγελος Βασιλείου ανέλυσε πως ξεκίνησε το άθλημα, τη μεταστροφή του στον στίβο και την επιστροφή του στο Τρίαθλο. Τόνισε ότι το όνειρο κάθε αθλητή είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα διάθλου, μιας και έσπασε το χέρι του!!

«Στόχος κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήθελα πάρα πολύ να προκριθώ στο Τόκιο. Δουλεύω κάθε μέρα σκληρά κι ελπίζω να τα καταφέρω. Θα ήταν ένα όνειρο για μένα να συμμετάσχω σ’ αυτή την γιορτή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασιλείου και πρόσθεσε: «Το συναίσθημα του να κατακτάς τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή είναι μοναδικό. Δεν περιγράφεται και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν τα παράτησα. Πριν τη διοργάνωση έσπασα το χέρι μου, αλλά συνέχισα να προσπαθώ και στο τέλος τα κατάφερα » 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.