Επιβλητική είναι η Captain Marvel στη νέα της αφίσα

Higher. Brighter. Faster.Τα Marvel Studios δημοσίευσαν μια νέα αφίσα για το "Captain Marvel", όπως...

Higher. Brighter. Faster.

Τα Marvel Studios δημοσίευσαν μια νέα αφίσα για το “Captain Marvel”, όπως και το ότι το νέο trailer της ταινίας θα κυκλοφορήσει σήμερα.

Στην αφίσα βλέπουμε την Brie Larson ως Captain Marvel σε μία επιβλητική στάση. Στο βάθος φαίνεται η Γη, ενώ η αφίσα χωρίζεται νοητά στα δύο δίνοντας βάση στη δυαδικότητα της ηρωίδας.

Από τη μία βλέπουμε τα μαχητικά αεροσκάφη της Γης, τα οποία κάνουν αναφορά στο παρελθόν της Carol Danvers στην Πολεμική Αεροπορία και από την άλλη τα εξωγήινα σκάφη των Kree (ή των Skrulls). Το τοπίο στη βάση είναι το ίδιο αλλά από τη μία βλέπουμε το ‘πριν’ και από την άλλη το ‘μετά’ και τις επιπτώσεις του πολέμου.

Brie Larson Captain Marvel Poster

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν οι Anna Boden και Ryan Fleck σε σενάριο των Flahive, Carly Mensch, Meg LeFauve, Nicole Perlman και Geneva Robertson-Dworet. To cast περιλαμβάνει τους Clark Gregg, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Annette Bening, Rune Temte, DeWanda Wise, McKenna Grace, και Jude Law. Πέρα από τη δική της ταινία αναμένεται να δούμε την Captain Μarvel και στο “Avengers 4”.

Η ταινία θα αποτελέσει την απαρχή της εισόδου του Nick Fury στον κόσμο των υπερηρώων, στο σύμπαν της Marvel. Η πλοκή της θα εξελιχθεί τη δεκαετία του ’90.

Στην πρώτη αφίσα της ταινίας είδαμε και τη γάτα της ηρωίδας μας, ενώ θεωρείται η δυνατότερη χαρακτήρας του MCU. Διαβάστε από ποια ιστορία εμπνεύστηκε η ταινία. Όσον αφορά της πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός αρνείται ότι έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Marvel, ενώ η στολή που διάλεξε για το Halloween δίνει ελπίδες σε μία κινηματογραφική μεταφορά του action-adventure παιχνιδιού της Nintendo, “Metroid”.

Ξαναδείτε το trailer καρέ-καρέ και διαβάστε για την εσωτερική σύγκρουση του χαρακτήρα. Η ταινία είναι ήδη έτοιμη, όπως έχει επιβεβαιώσει και η πρωταγωνίστρια, και έρχεται στους κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου του 2019.

Εν αναμονή της ταινίας, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβριο και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.