Έχει καταλήξει στους υποψήφιους ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει μια περίπτωση ποδοσφαιριστή από τη Σκανδιναβία, ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των «κιτρινόμαυρων» για την αντικατάσταση του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με τον συγκεκριμένο παίκτη, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αντριάν Αρέγκι. Ο Αργεντινός μέσος της Σαν Μαρτίν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, όμως η ομάδα του έχει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του από την Ατλέτικο Τεμπερλέι, αν καταβάλει 450 χιλιάδες δολάρια, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Αν δε συμβεί αυτό, τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του. 

Τέλος, μετά το τέλος της υπόθεσης του κεντρικού χαφ, θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του πλάγιου μεσοεπιθετικού. Οι πρωταθλητές Ελλάδος φέρονται να έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις εν όψει Ιανουαρίου, με τον Ουζουνίδη να θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.