Δυσαρεστημένες οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα και Κάτια Αβέιρο εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την επιλογή του Λούκα Μόντριτς για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αδερφές του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα και Κάτια Αβέιρο εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την επιλογή του Λούκα Μόντριτς για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δυο αδερφές του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή πίστευαν πως ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους θα ήταν αυτός που θα κέρδιζε για μια ακόμα φορά το βραβείο του κορυφαίου.

Αρχικά, η Έλμα Αβέιρο τόνισε για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας: «Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο κατεστραμμένο με τη μαφία και το γ… χρήμα. Η δύναμη του Θεού είναι πολύ μεγαλύτερη από όλα αυτά. Ο Θεός θέλει το χρόνο του, αλλά δεν αποτυγχάνει».

Από την πλευρά του, η Κάτια Αβέιρο έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο που πόσταρε: «καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο… Για όσους ξέρουν από ποδόσφαιρο, φυσικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.