Στα δικαστήρια πάει τον Σικαμπάλα ο Απόλλων!

Ο Μαχμούντ Σικαμπάλα συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Απόλλων Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και του μετέφερε και επίσημα την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα! Όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στα αρμόδια δικαστήρια

Τελικά είχε εξήγηση η καθυστερημένη επιστροφή του Σικαμπάλα από την Αίγυπτο σε ένα σενάριο που πάντως κάθε άλλο παρά έκπληξη προκάλεσε, έτσι όπως κύλησαν τα πράγματα στον Απόλλωνα λίγο πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναγιώτη  Μονεμβασιώτη και του μετέφερε και επίσημα την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα!

Ο κ. Μονεμβασιώτης  του ξεκαθάρισε, πως έχει συμβόλαιο το οποίο και θα πρέπει να σεβαστεί, ενώ παράλληλα του τόνισε πως με την στάση του αυτή κάνει κακό στην ομάδα, καθώς της στερεί έναν ποιοτικό παίκτη και πιο συγκεκριμένα σε έναν χρονικό σημείο που αυτή έχει αρχίσει να βελτιώνεται.

Με δεδομένο πως δύσκολα ο Αιγύπτιος παίκτης θα μεταπειστεί, είναι πλέον σαφές πως η ΠΑΕ Απόλλων θα ακολουθήσει την Νομική οδό προκειμένου εκεί να λυθούν οι διαφορές.

Από εκεί και πέρα το πώς θα χειριστεί ο Απόλλωνας την διαδικασία προφανώς θα εξαρτηθεί κι από την περαιτέρω διάθεση του Σιγκαμπάλα να επαναπροσδιορίσει την στάση του ή να πάει σε κάτι που δεν θα βολεύει σίγουρα τον ίδιο..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.