Παντελίδης: «Περισσότερο το χάσαμε εμείς, παρά το κέρδισε ο αντίπαλος» (video)

Προβληματισμένος με την εικόνα του Άρη εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης και τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της.

Προβληματισμένος με την εικόνα του Άρη εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης και τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Περισσότερο το χάσαμε εμείς, παρά το κέρδισε ο αντίπαλος. Αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε καμία αναφορά μεσοεπιθετικά, καμία ευκαιρία, τελικές, δεν… σκοτώσαμε τον αντίπαλο. Παίξαμε καλά με την μπάλα στα πόδια, αλλά δεν είχαμε ουσία. Δεχθήκαμε ένα τέρμα, προσπαθήσαμε στο β΄μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι”.

Για την ανούσια όπως αποδείχθηκε κατοχή της μπάλας: “Ο τρόπος μας ήταν λάθος. Είχαμε πολύ αργή ανάπτυξη. Για να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, φτάνουμε μετά από 15 δευτερόλεπτα, γιατί βρίσκεις τον αντίπαλο οργανωμένο. Όταν φέρνουμε την μπάλα στην περιοχή, βρίσκουμε πολλούς αντιπάλους. Προσπαθούμε να το λύσουμε, άλλες φορές μας βγαίνει, σήμερα όχι”.

Για την αλλαγή του Κόρχουτ: “Ξέραμε ότι θα μας περιμένει ο αντίπαλος κοντά στην περιοχή και θέλαμε έναν παίκτη πιο γρήγορο”.

Για τον Βαλεριάνο: “Έχει περισσότερες δυνάμεις από τον Κόρχουτ και γι αυτό έμεινε στο δεύτερο μέρος…”.

Για το αν θα αλλάξει η εικόνα: “Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα γίνει. Με κόστος αλλά θα γίνει. Η ομάδα στο προηγούμενο ματς το έδειξε. Δηλαδή τα αρνητικά ήταν πολλά πέρα από αυτό; Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η αργή ανάπτυξη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.