Με την ίδια «συνταγή»

Επιστροφή στα του πρωταθλήματος – και – για τον ΠΑΟΚ που απόψε στις 19.30 σε μια – ακόμη – κατάμεστη Τούμπα υποδέχεται τη Λαμία.

Επιστροφή στα του πρωταθλήματος – και – για τον ΠΑΟΚ που απόψε στις 19.30 σε μια – ακόμη – κατάμεστη Τούμπα υποδέχεται τη Λαμία. Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την καρό σημαία του τερματισμού, το μόνο ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης απέναντι στη θετική έκπληξη του πρωταθλήματος στον δεύτερο γύρο, προκειμένου να διασφαλίσει ακόμη περισσότερο το στόχο της κατάκτησης. 

Η προετοιμασία για τον εν λόγω αγώνα ολοκληρώθηκε χτες με μια προπόνηση στην Τούμπα, όπου έγιναν κι οι τελευταίες δοκιμές σε σχήμα και πρόσωπα. Το 4-2-3-1 είναι κάτο που δεν αλλάζει, όπως επίσης κι η αμυντική γραμμή. Κάτι που σημαίνει πως ο Πασχαλάκης παραμένει κάτω από την εστία με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, από δεξιά προς τ’ αριστερά. Σημαντική είναι η επιστροφή του Ολιβέιρα που θα πάρει τη μια από τις δυο θέσεις στα χαφ, ενω για την άλλη προορίζεται ο Σακχόφ. Από εκεί και μπροστά ξεκινούν οι υποθέσεις κι αυτό γιατί απουσιάζουν ταυτόχρονα οι Ζαμπά – Λημνιός. Το ένα σενάριο λοιπόν φέρνει τον Βιεϊρίνια στο θέση του δεξιού εξτρέμ, με τον Γιαννούλη να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως δηλαδή είχε συμβεί την Τετάρτη στο Κύπελλο και το άλλο θα φέρει τον Ενρίκε δεξιά με τον Πέλκα στον άξονα και τον Μπίσεσβαρ στο αριστερό άκρο. Ως εναλλακτική πάει ο Πέλκας δεξιά, ο Ολλανδός στον άξονα κι ο Βραζιλιάνος αριστερά. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Άκπομ θα είναι στην κορυφή. 

Εκτός έχουν μείνει, πλην των δυο προαναφερθέντων κι οι Γλύκος, Λύρατζης, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Καρέλης. Οι οριστικές απαντήσεις στα ερωτήματα για το αρχικό σχήμα αναμένεται να δοθούν μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, μέσα από την επίσημη ανακοίνωση των ενδεκάδων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.