Είδωλο του Μπακαγιόκο ο Τουρέ

Μπορεί στο ξεκίνημά του στο Καμπιονάτο να συνάντησε δυσκολίες, όμως ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο μοιάζει και δηλώνει απόλυτα έτοιμος πλέον να βοηθήσει τη Μίλαν. Μάλιστα χαρακτήρισε είδωλά του τους Ροναλντίνιο και Γιάγια Τουρέ.

Για την προσαρμογή του και την κατάσταση στην ομάδα είπε: “Προτιμώ το 4-4-2 όμως και στο 4-3-3 νομίζω ότι ανταποκρίθηκα πολύ καλά στο τελευταίο παιχνίδι. Έχω αλλάξει θέση όμως θεωρώ πως τα έχω πάει καλά και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα δεν αισθάνομαι καλά για το αποτέλεσμα με τη Γιουβέντους, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

Ο Μπακαγιόκο αφού δήλωσε πως τα θέλω του Γκατούσο μοιάζουν με αυτά του Κόντε, μίλησε και για τα είδωλά του: “Έχω κάνει καλά πράγματα μέχρι τώρα στον σύλλογο, όμως είμαι ακόμη στο ξεκίνημα. Ελπίζω να γίνει ακόμη σημαντικότερη η βοήθειά μου προς την ομάδα στο μέλλον. Με έχει βοηθήσει πολύ ο Κεσιέ για να προσαρμοστώ. Η γλώσσα με δυσκολεύει όμως σε λίγο καιρό θα μπορώ να μιλάω ιταλικά. Όταν ήμουν μικρός είχα είδωλά μου τον Ροναλντίνιο και τον Γιάγια Τουρέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.