Μεγάλο συμβόλαιο με πολλές ταινίες για Paramount/Netflix

Ασταμάτητος ο κολοσσός του streaming.Κοινό δρόμο κτίζουν Netflix και Paramount. Ένα συμβόλαιο για...

Ασταμάτητος ο κολοσσός του streaming.

Κοινό δρόμο κτίζουν Netflix και Paramount. Ένα συμβόλαιο για πολλές ταινίες ενώνει το μέλλον τους, όπως μεταφέρει το Deadline.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών του χώρου του θεάματος. Ενώ η Paramount παρείχε ήδη στην πλατφόρμα του Netflix αρκετές σειρές που έγιναν επιτυχίες, όπως το “13 Reasons Why”, η streaming υπηρεσία κατάφερε να κερδίσει και το “The Cloverfield Paradox” ανοίγοντας έτσι μία καινούργια πόρτα που οδήγησε στην τωρινή συνεργασία.

Το μεγάλο βήμα έγινε υπό την αιγίδα του προέδρου της Paramount, Jim Gianopulos, ο οποίος έκανε και σχετική δήλωση. “Προτεραιότητα μας είναι να επεκτείνουμε τον ρόλο μας ως μεγάλου διεθνούς προμηθευτή περιεχομένου”, δήλωσε ο Gianopulos, “Κατ’ αυτόν τον τρόπο, εξερευνούμε ποικίλα νέα προσοδοφόρα ρεύματα, επιπρόσθετα στις παραδοσιακές μας κινηματογραφικές κυκλοφορίες ως παραγωγοί πρωτοεμφανιζόμενων ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων για άλλες πλατφόρμες δικτύωσης”.

Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, “Κατά κάποιον τρόπο, είναι απλώς η εξέλιξη από τις μέρες που τα στούντιο έκαναν ταινίες της εβδομάδας για τα δίκτυα”.

Όσον αφορά τον κολοσσό του streaming, ο Gianopulos πρόσθεσε μερικά λόγια για τη σχέση της Paramount με την ομάδα του Netflix, η οποία λειτούργησε θετικά σε αυτή τη συνεργασία. “Είχαμε μία μακρά σχέση με το Netflix”, είπε ο Gianopulos. “Από πλευράς αδειοδοτήσεων, γνωριζόμαστε με την πρεσβύτερη ομάδα διαχείρισης για πολλά χρόνια. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα επικερδές ρεύμα για το οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι”.

Η δήλωση του προέδρου επεκτάθηκε και στην ποσότητα των προγραμμάτων που θα μπορούσαν να διατεθούν και σε άλλες πλατφόρμες. “Μπορούμε να διαθέσουμε περισσότερους πόρους για μεγάλες παραγωγές από όσες το κινηματογραφικό σύστημα μπορεί να διαχειριστεί. Ενώ [οι κινηματογραφικές κυκλοφορίες] παραμένουν ο πυρήνας των επιχειρήσεων μας, είμαστε πολύ ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με τα Netflix, Amazon και άλλους συνεργάτες και καινούργιους πελάτες”.

Κατά τα λεγόμενα του, λοιπόν, στα σχέδια της Paramount βρίσκεται “ένας μικρός αριθμός τίτλων” για το Netflix, οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνιση τους “όποτε και όπου έχει νόημα”. Ανυπομονούμε να δούμε τι ετοιμάζουν.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.