Ξεπερνά το $1 δισ. το “Aquaman” στο παγκόσμιο box office

Τα κατάφερε!Το "Aquaman" ξεπέρασε και επίσημα το $1 δισ. σε πωλήσεις εισιτηρίων στο παγκόσμιο box...

Τα κατάφερε!

Το “Aquaman” ξεπέρασε και επίσημα το $1 δισ. σε πωλήσεις εισιτηρίων στο παγκόσμιο box office.

Σύμφωνα με το THR, η ταινία εισέπραξε $288 εκ. στις ΗΠΑ και άλλα $742 εκ. παγκοσμίως, εκτοξεύοντας το σύνολό της στα $1,02 εκ. και έτσι έγινε η πρώτη ταινία της DC που ξεπερνά αυτό το ποσό μετά την παρόμοια επιτυχία του “The Dark Knight Rises” (2012), σύμφωνα με τοBox Office Mojo.

Την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε στην 2η θέση του box office στις ΗΠΑ για πρώτη φορά, εισπράττοντας $17 εκ. Στην πρώτη θέση είδαμε το “The Upside”, με πρωταγωνιστές τους Bryan Cranston και Kevin Hart, και με εισπράξεις ύψους $19.,5 εκ.

Γενικά, η ταινία ξεκίνησε με επιτυχίες από την πρώτη ημέρα προβολής της, κατακτώντας το κινέζικο box office, για αρκετό καιρό. Με την πρεμιέρα του στην Αμερική χρίστηκε και ‘βασιλιάς’, κάτι που της έδωσε επάξια μια θέση στις πιο επιτυχημένες ταινίες για το 2018.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ταινία του σκηνοθέτη James Wan καταφέρνει να συγκεντρώσει αυτό το ποσό στο παγκόσμιο box office. Την πρωτιά είχε ξαναγευτεί το 2015 με την ταινία “Furious 7”, η οποία τότε είχε κέρδη ύψους $1,5 δισ.

Ο Wan σκηνοθέτησε το σενάριο των David Leslie Johnson-McGoldrick και Will Beall. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Peter Safran και Rob Cowan, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns και Walter Hamada.

Το cast αποτελείται από τους Jason Momoa ως Aquaman/Arthur Curry, Nicole Kidman ως Queen Atlanna και Amber Heard ως Mera, Willem Dafoe ως Vulko, Patrick Wilson ως King Orm, Dolph Lundgren ως Nereus, Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta και Julie Andrews ως Karathen.

Η ταινία έχει διάρκεια 2 ώρες και 23 λεπτά και περιέχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους, οπότε καλό είναι να μη φύγετε τρέχοντας από την αίθουσα του κινηματογράφου.

Διαβάστε το review μας για το “Aquaman” και για την πιθανότητα του sequel. Επίσης, τι είπε ο πρωταγωνιστής για τα άλλα μέλη της Justice League, και πιο συγκεκριμένα για τον Superman του Henry Cavill. Πρόσφατα, είδαμε και ένα βίντεο του σκηνοθέτη και των συντελεστών από τα γυρίσματα της ταινίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.