Ντάνι Άλβες: «Διάδοχος του Μέσι ο Νεϊμάρ»

Ο Ντάνι Άλβες υπογράμμισε πως ο Νεϊμάρ Τζούνιορ θα είναι ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι και εξέφρασε τη άποψη πως ο συμπατριώτης του θα έπρεπε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας».

Ο Ντάνι Άλβες υπογράμμισε πως ο Νεϊμάρ Τζούνιορ θα είναι ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι και εξέφρασε τη άποψη πως ο συμπατριώτης του θα έπρεπε να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας». Ο έμπειρος μπακ-χαφ της Μπαρτσελόνα τόνισε πως ο Νεϊμάρ βελτιώνεται από σεζόν σε σεζόν και πως θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στο μέλλον.

Αρχικά, ο Ντάνι Άλβες τόνισε: «Ήταν έκπληξη για μένα που δεν βγήκε δεύτερος ο Νεϊμάρ. Έχει κάνει μια φανταστική χρονιά ενώ γίνεται όλο και καλύτερος».

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Ο Μέσι θα συνεχίζει να κερδίζει την Χρυσή Μπάλα για όσο καιρό θέλει. Όταν θα σταματήσει ο Μέσι, θα πάει στον Νεϊμάρ. Αν συνεχίζει να παίζει όπως τώρα, δεν θα έχει ανταγωνισμό. Τα χρόνια περνούν και αυτός γίνεται όλο και καλύτερος. Είναι μεγάλο προνόμιο να τον έχουμε μαζί μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.