Παρέλαβε το Κόπα Σουνταμερικάνα η Σαπεκοένσε (photo)

Ο πρόεδρος της Σαπεκοένσε, Πλίνιο Νταβίντ Ντε Νες Φίλιο, παρέλαβε το τρόπαιο του Κόπα Σουνταμερικάνα, το οποίο απονεμήθηκε στην ομάδα του, μετά την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/12/2016 • 13:20
O Πλίνιο Νταβίντ Ντε Νες Φίλιο
  • shares
Ο πρόεδρος της Σαπεκοένσε, Πλίνιο Νταβίντ Ντε Νες Φίλιο, παρέλαβε το τρόπαιο του Κόπα Σουνταμερικάνα, το οποίο απονεμήθηκε στην ομάδα του, μετά την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία. Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας ήταν εμφανώς συγκινημένος και τόνισε κατά την παραλαβή του τροπαίου, πως έπρεπε ο τίτλος να μοιραστεί στα δυο με την Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία ήταν η άλλη φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης. Από την πλευρά της, η διοίκηση της Ατλέτικο Νασιονάλ είχε ζητήσει λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, να απονεμηθεί ο τίτλος στους Βραζιλιάνους, προς τιμήν των θυμάτων της τραγωδίας.

Οι σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη