Ο Μπέντο για την τραγωδία στη Βραζιλία

30/11/2016 • 19:59
μπέντο
  • shares
Δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο φιλοξενεί η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού κλήθηκε να μιλήσει για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στο Μεντεγίν, όπου βρήκαν τον θάνατο τα μέλη της αποστολής της βραζιλιάνικης ομάδας Σαπεκοένσε και ανάμεσά τους ο προπονητής της Κάιο Τζούνιορ. Ο Μπέντο τον γνώριζε και μάλιστα είχαν τεθεί αντιμέτωποι παλαιότερα.

«Η Σαπεκοένσε είναι μία μικρή ομάδα που πέτυχε μεγάλα πράγματα. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Εγώ έχω να πω και κάτι ξεχωριστό για την οικογένεια του Κάιο. Μακάρι να το ξεπεράσουν. Είναι κάτι πολύ θλιβερό. Ο Κάιο ήταν ένα ήσυχο και προσιτό άτομο. Ως παίκτης ήταν ο ίδιος που συνάντησα και αργότερα, όταν βρεθήκαμε μαζί στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ ευγενικός, σωστός και μορφωμένος. Ήταν ένας πολύ καλός συνάδελφος».
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32